Gemeente Brunssum: laat deze idioot niet winnen!

Het monument voor Nicky Verstappen op de Brunssumerheide is weer vernield. Er zijn stukken steen uitgeslagen die als stille getuigen bij het monument op de grond liggen.

Voor Berthie en Peter Verstappen hoeft het monument voor hun zoon niet opnieuw gemaakt te worden: “Het heeft geen zin. Er zat nu al een laag op als extra versteviging, maar als je iets wilt vernielen, krijg je het altijd wel kapot”, zegt een woordvoerder van de familie.

Dan breekt je hart toch. Het hoeft niet meer… Deze mensen zijn moegestreden. Moegestreden tegen pedofiel Jos Brech die nog steeds niets wil zeggen over de fatale nacht waarop Nicky verdween, terwijl de onderbroek van Nicky onder zijn DNA zat! Moegestreden door het dorp Heibloem dat ze letterlijk het dorp heeft uitgekeken en deze week moegestreden tegen de waanzin van een idioot met een hamer.

Toch hoop ik dat de gemeente Brunssum (eigenaar van de zuil) deze idioot niet laat winnen. Al moet het monument nog duizend keer worden opgebouwd! Ik weet zeker dat er in no-time een crowfunding op poten staat, om – indien nodig – de restauratiekosten te dekken.

Een gedachte over “Gemeente Brunssum: laat deze idioot niet winnen!

Voeg uw reactie toe

 1. Ik zou het monumentje duidelijk niet herstellen. Expres niet herstellen.
  Het moedwillig vernielen van het monumentje geeft ook de horror weer. Je kunt het monumentje krampachtig blijven herstellen maar blijkbaar zijn er mensen met beperkingen die er lol aan beleven om een dergelijk monumentje te vernielen.

  Daarvoor zeg ik dank, dank je wel voor het vernielen van het monumentje voor de kleine man, dank je voor de schade, dank voor de losse brokstukken.
  Echt heel, heel veel dank voor het vernielen, het kapot maken het slopen van het monumentje.
  Met het slopen van het monumentje heb je heel duidelijk aan iedereen laten zien hoe een kind uit een gezin is weg gerukt, hoe een leven is verwoest, de scherven op de grond symboliseren de wonden die achtergebleven zijn, de schade aan het monumentje die je hebt achtergelaten symboliseren de schade die een gezin heeft opgelopen door het verlies van hun manneke.

  Iets van respect, ja je hebt met je vernieling je ziel blootgelegd, laten zien hoe je bent.
  Ik helaas voor jou niets maar dan ook niets aan respect voor jou en toch heeft jou vernieling van het monumentje van Nicky heel veel goede gevoelens bij mij los gemaakt.
  Helaas zitten er geen goede gevoelens voor jou bij, ik wil absoluut niet weten wie je bent, waar je woont, hoe je heet of wat dan ook. Voor mij ben je minder dan de ontlasting die wij dagelijks door het riool spoelen.

  Maar dat wist je al lang, toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: