Moeder vermiste Max aangehouden

De moeder van de afgelopen zondag teruggevonden Max Douwes is aangehouden. De dertienjarige jongen werd bijna drie weken vermist en werd zondagavond in goede gezondheid bij zijn moeder teruggevonden. Dat meldt Den Haag FM.

Op 23 december liep Max weg uit een instelling van Bureau Jeugdzorg. Ook van zijn moeder werd sindsdien niets meer vernomen. De moeder had al jaren ruzie met de vader van Max. Zij beschuldigt haar ex ervan dat hij haar jarenlang zou hebben geterroriseerd en dreigde de kinderen bij haar weg te halen. Ze schreef een boek, dat op last van de rechter uit de handel gehaald werd. Het leidde ertoe dat ze geen ouderlijk gezag meer heeft.

De onderzoeksrechter beslist woensdag over de verlenging van het voorarrest. De moeder zit in beperkingen en mag alleen contact hebben met haar advocaat. Ze wordt verdacht van onttrekking aan de ouderlijke macht.

2 gedachten over “Moeder vermiste Max aangehouden

Voeg uw reactie toe

 1. Ls,

  Vanavond mijn steun aangeboden aan Yvonne Floor. Met een onmetelijke bewijslast tegen de hele keten om haar situatie met bewijs te voorzien.

  Nadat gisteren mijn ex de zoveelste poging tot mediation liet ontploffen. Na een lange pijnlijke weg van smaad en laster, valsheid in geschrifte en woord. Alles aantoonbaar met mijn archief. Helaas is tot op heden dit bewijs niet meegenomen in verslag en advies van alle betrokken hulpverleners. Ondanks erkenning, waardering, en talloze loze beloften.

  Daarom ben ik ook graag bereid mijn bijdrage te leveren, mocht er extra uitzending worden gemaakt over deze problematiek. En gezien dit alles te den haag is geschied zeer ter zake doende.

  In afwachting van uw evetuele reactie,
  mvg,

  Thijs van Tongeren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: