Max Douwes en zijn moeder spoorloos verdwenen

De 13-jarige Max Douwes wordt sinds 23 december vermist. De jongen liep tweeënhalve week geleden weg uit een jeugdinstelling in Den Haag. Ook van zijn 51-jarige moeder is sinds die dag niets meer vernomen.

“Max is een blanke jongen van ongeveer 1.70 meter lang met stijl, halflang zwart haar en bruine ogen. Hij was op de dag dat hij wegliep gekleed in een donkere jas met een zwarte muts en liep op Nike-schoenen”, aldus de politie. Mensen die meer weten over de verblijfplaats van Max en/of zijn moeder worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

Facebook
Op de Facebook-pagina van Max schrijft een familielid enkele maanden geleden nog een lief berichtje aan de vermiste jongen. “Mi sobrino tan guapo”, zo staat er. Een Spaanstalige tekst. Zijn er Zuid-Europese familiebanden? En bevindt het tweetal zich momenteel in het buitenland?

Impulsieve vlucht
Opmerkelijk genoeg is er op de website van de politie alleen een foto en signalement van Max gepubliceerd en niet van zijn moeder. Ik ga overigens niet direct uit van kwade bedoelingen. Misschien wilde de moeder van Max haar zoon helemaal niet in een jeugdinstelling hebben, maar gewoon bij haar thuis. Zo’n strijd kan soms uitmonden in onverwachte, impulsieve acties, zoals een vlucht.

Een gedachte over “Max Douwes en zijn moeder spoorloos verdwenen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: