Waar is Iris Haaring uit Poeldijk?

Update: Iris is rond 19.30 uur in goede gezondheid aangetroffen. Het is nog volledig onduidelijk waarom het meisje een hele dag van de radar is geweest.

De redactie van deze website heeft de foto van het meisje verwijderd.

De 14-jarige Iris Haaring vertrok dinsdagochtend 18 december 2018 rond 07.30 uur op haar fiets van huis in Poeldijk naar de scholengemeenschap ISW Hoogeland in Naaldwijk. De blonde scholiere kwam daar nooit aan.

Opmerkelijk genoeg is het meisje nog wel in de omgeving van de school gezien, namelijk aan de Professor Holwerdalaan in Naaldwijk waar de school is gevestigd. Het lijkt er dus op dat er niet per definitie iets vreemds is voorgevallen op de route van Poeldijk naar Naaldwijk en dat Iris de school gewoon heeft bereikt. Toch sloeg de schooldirectie om 10.30 uur alarm, omdat ze niet in de klas aanwezig was. Waarom is Iris niet in de les verschenen?

Iris rijdt op een soortgelijke Cortina fiets met bruine mand.

Er is geen enkele indicatie waar Iris op dit moment zou kunnen zijn. De politie heeft onder meer met een helikopter gezocht. Voor de familie van het meisje moet het vallen van de avond en lage buitentemperatuur zorgen voor ondraaglijke momenten. Een ingewijde meldt dat de moeder van het meisje op school is geweest en haar klasgenootjes op de hoogte zijn gebracht van de raadselachtige vermissing.

Iris is nog wel gezien in de buurt van de Professor Holwerdalaan.

Iris is gekleed in een donker jack met bontkraag, zwarte spijkerbroek, lichtblauwe trui en roze sportschoenen. Ze heeft een beige/lichtbruine schooltas bij zich. Ze is weg op een blauw/grijze Cortina fiets met bruine mand, zo laat de politie weten. De politie heeft in het Westland groot alarm geslagen en een foto vrijgegeven van het meisje.

Het ISW Hoogeland in Naaldwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: