Pizzakoerier geeft duidelijkheid over laatste uren handbiker, politie misdrijf uit

De handbiker stond zondagavond even stil bij dit bouwhek. Hij zocht zijn ouderlijk huis.

Het wordt langzaam duidelijk wat er zondagavond is voorgevallen met een 46-jarige inwoner van Pijnacker. Een pizzakoerier zag de handbiker die bewuste avond nog op het slecht verlichte deel van de Zuidweg/Europalaan in Pijnacker-Zuid.

“Hij stond met zijn handbike stil bij een bouwhek en wilde heel erg graag naar huis, maar kon de weg niet meer vinden”, vertelt hij. Samen met een hardloper ontfermde hij zich enige tijd over de man die wat verward leek. “Hij wilde dat wij het hek van een bouwterrein zouden openen, zodat hij naar huis kon rijden, maar dat ging uiteraard niet.”

Het tweetal heeft de man gerustgesteld en uitgelegd hoe hij het makkelijkst naar huis kon omrijden. “Uiteindelijk ging hij weer verder”, aldus de pizzakoerier die erg is geschrokken van het bericht dat de man maandagochtend overleden in een slootje verderop is aangetroffen. Het officiële politieonderzoek is inmiddels afgerond. Een misdrijf is uitgesloten, zo meldt een politiemedewerkster.

De handbiker is vermoedelijk tijdens de zoektocht naar zijn ouderlijk huis van de weg geraakt en het water ingereden. Er wordt niet uitgesloten dat hij door zijn medische achtergrond onwel is geraakt en zodoende de omgeving niet meer herkende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: