Madeleine McCann zocht haar ouders, liep zelf weg uit appartement en werd aangereden door automobilist

Martijn voor het appartement waar Madeleine in 2007 verdween.

Het team van Scotland Yard dat onderzoek doet naar de vermissing van Madeleine McCann, heeft opnieuw budget gekregen van de Britse autoriteiten om onderzoek te doen naar de vermissing van het meisje. 

Men vermoedt dat Madeleine niet ontvoerd is, maar slachtoffer is geworden van een noodlottig ongeval. Volgens een nieuwe theorie is het meisje wakker geworden en op zoek gegaan naar haar ouders. Kate en Gerry McCann zaten op dat moment zo’n honderd meter verderop in een tapasrestaurant te eten met vrienden. Scotland Yard onderzoekt nu of ‘Maddie’ mogelijk is gaan wandelen naar haar ouders en onderweg is aangereden. Er wordt gesproken over een ‘dronken automobilist’, die haar heeft ‘doodgereden’. Het meisje zou vervolgens door de bestuurder zijn meegenomen en ergens begraven.

Een ex-speurder meldde deze maand ook nog dat hij vermoedt dat het Britse meisje nog in leven is en wordt vastgehouden door een bende pedofielen. Scotland Yard gaat echter uit van een ongeluk. Opmerkelijk kreeg alleen het onofficiële verhaal van de ex-speurder volop aandacht in de media.

De zoektocht naar Maddie McCann heeft al 13 miljoen euro gekost sinds het meisje op 3 mei 2007 verdween in de Portugese badplaats Praia da Luz. Haar ouders waren toen op restaurant met vrienden, terwijl hun toen driejarige dochter net als haar broer en zus lag te slapen in het vakantiehuisje van het gezin. De ouders gingen elk half uur kijken of alles in orde was, maar om 22 uur was het meisje plots verdwenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: