“Vandaag zou een mooie dag moeten zijn”

Orlando Boldewijn zou vandaag achttien jaar zijn geworden. De Rotterdamse student werd begin dit jaar na een internetdate levenloos gevonden in het water in Ypenburg.

Zijn moeder schrijft op Facebook: “Zeventien jaar en drie maanden was ik toen ik zwanger werd van jou. Zeventien jaar en drie maanden was jij toen je stierf. Vandaag zou een mooie dag moeten zijn. Je zou samen met vrienden en familie een groot feest moeten vieren.”

Orlando keek erg uit naar zijn verjaardag, schrijft zijn moeder: “Vanaf de dag dat je zestien werd, wilde je eigenlijk al achttien zijn. Ik denk dat er geen dag is geweest dat je het niet over al je plannen op je achttiende hebt gehad. Je had de grootste plannen met je studie, samenwonen met je vrienden en je zag er zo naar uit. Je genoot zo van het leven, je had zoveel dromen en zoveel zin in de toekomst.”

Een 27-jarige internetdate uit Den Haag wordt vervolgd wegens betrokkenheid bij de dood Orlando. Dat heeft het Openbaar Ministerie onlangs bekend gemaakt. Hij heeft Orlando in de nacht van 18 op 19 februari in het water zien liggen, maar heeft toen zelf geen actie ondernomen en heeft ook de hulpdiensten toen niet gealarmeerd. Hij wordt vervolgd voor nalatigheid om hulp te verlenen, mishandeling met de dood tot gevolg en dood door schuld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: