Komt Joran van der Sloot vervroegd vrij?

Volgens een doorgaans goedgeïnformeerde bron komt Joran van der Sloot mogelijk in aanmerking voor een deal met Peruaanse autoriteiten. Hij zou een fors bedrag moeten betalen na het uitzitten van 1/3 van zijn straf en dan worden vrijgelaten. Hij mag Peru echter niet uit!

Het zou gaan om een deal die in bepaalde landen inderdaad voorkomt. Je betaalt een bedrag aan de nabestaanden en komt dan vrij. In het geval van Joran van der Sloot zou het gaan om een bedrag van 75.000 dollar. Hij zou naarstig opzoek zijn naar een geldschieter. Mocht hij na betaling worden vrijgelaten, krijgt hij wel landarrest.

Beluister hieronder alle achtergronden over de vermeende Peruaanse ‘deal’.

Joran van der Sloot werd door de rechter in 2012 veroordeeld tot 28 jaar gevangenisstraf voor de moord op en beroving van de 21-jarige Stephany Flores. Na het uitzitten van zijn straf wacht hem een uitlevering aan Amerika voor het afpersen van de moeder van Natalee Holloway.

Een gedachte over “Komt Joran van der Sloot vervroegd vrij?

Voeg uw reactie toe

 1. “Uiteraard veroordeeld”
  Martijn je weet beter!
  Wat vreemd is is dat jij een persoon ophemelt (de Vries) omdat hij zaken op lost en aan de andere kant veroordeeld jij een onschuldige jongen! Vreemd dat je alle informatie rond zijn onschuld weg blijft houden.
  Och blijft weer een verhaal wat men wil horen.
  Joran heeft BEIDE zogenaamde moorden NIET GEPLEEGD!
  Jammer deze valse informatie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: