Voorlopige veiligheidscijfers Politie Den Haag tonen positieve trend

De redactie van het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM heeft de eerste veiligheidscijfers van 2018 in kaart gebracht. Het zijn voorlopige gegevens op basis van aangiften bij de Politie Eenheid Den Haag van januari tot en met juni dit jaar. De informatie geeft een actueel beeld van criminaliteit, misdrijven en klein leed in Den Haag.

Op basis van een voorlopige prognose is een daling te zien van het aantal bedreigingen, diefstal uit voertuigen, diefstal van fietsen, mishandelingen, straatroven, winkeldiefstallen en overvallen. Het aantal aangiften van fietsendiefstal en diefstal uit auto’s toont zelfs een sterkte daling.

Er is wel een stijging te zien van het aantal diefstallen van bromfietsen en auto’s, ook inbraken bij bedrijven komen vaker voor. Het aantal vernielingen is nog steeds fors: de teller staat nu al op 1.637 aangiften.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: