Jos Brech heeft niets gezegd tijdens verhoor

Jos Brech heeft helemaal niets gezegd over zijn betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen. De 55-jarige verdachte heeft de afgelopen 14 dagen inhoudelijk niets verteld over wat zich 20 jaar geleden heeft afgespeeld op de Brunssummerheide. 

“Ondanks dat alle verhoormethodes zijn uitgevoerd”, meldt een bron aan deze website. Advocaat Gerald Roethof wil dat Brech wordt vrijgelaten. “Is er wel een delict gepleegd? En als dat zo is, heeft justitie dan de dader? Daarvan heb ik gezegd: absoluut niet! Met wat er hier ligt, kan geen veroordeling volgen. Op basis van wat hier ligt, kan onmogelijk gezegd worden dat hij de dader is”, aldus Roethof. De rechter-commissaris neemt vanmiddag een beslissing over de voorlopige hechtenis van Brech.

Nicky Verstappen werd twintig jaar geleden dood gevonden op de Brunssummerheide, waar hij op kamp was. Na een DNA-match kwam Brech in beeld, maar hij bleek spoorloos. Na een internationale klopjacht werd hij 26 augustus aangehouden in een afgelegen gebied in Spanje, op circa 50 kilometer van Barcelona.

Een gedachte over “Jos Brech heeft niets gezegd tijdens verhoor

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: