Jos Brech woensdag in Nederland

Jos Brech komt volgens de Spaanse publieke omroep RTVE woensdag naar Nederland. RTVE meldt dit op basis van bronnen.

Het OM wil het bericht nog niet bevestigen. Diezelfde bronnen melden aan de omroep dat Brech woensdag om 15.00 uur onder begeleiding van Interpol zal vertrekken vanuit Barcelona. Het is niet bekend waar Brech naartoe vliegt en waar hij uiteindelijk naar toegaat. Hij zal rond 17.00 uur aankomen in Nederland.

Vliegveld Maastricht Aachen Airport ligt voor de hand, maar ik sluit ook niet uit dat de vlucht landt op Rotterdam The Hague Airport. Dit vliegveld heeft ervaring met bijzondere (bekende) gasten. Verdachten van het Joegoslavië-tribunaal landden er bijvoorbeeld. Er is een speciale hangar waar dit soort mensen snel kunnen worden weggevoerd na een korte check door de Koninklijke Marechaussee. Het zogenoemde “VIP Centre”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: