De Amerikaanse en Canadese inlichtingendiensten zouden wel raad weten met Jos Brech

Bovenstaande passage komt uit een van de boeken van David Paulides. De bekende onderzoeksjournalist en auteur van de boekenreeks Missing 411 die honderden vermissingen beschrijft van hikers en bezoekers van wildparken in Canada en Amerika. 

Volgens Paulides hebben de Amerikaanse en Canadese overheid de beschikking om met satellietbeelden een gebied uit te kammen ten tijde van een vermissing. Dit geldt specifiek voor bosrijke gebieden. De autoriteiten kunnen zelfs haarscherp kentekens lezen vanuit de ruimte.

Het klinkt bijna onwaarschijnlijk, maar Paulides boeken bevatten zeker geen fictie! Het is serieuze kost.  In het geval van de voortvluchtige Jos Brech zou dit natuurlijk een uitkomst zijn. Helaas is deze techniek alleen beschikbaar en inzetbaar in specifieke Amerikaanse en Canadese gebieden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: