Boze Moeder(s) over de zaak Nsimire

De Boze Moeder(s) gingen woensdagavond in Dossier Mastenbroek op Den Haag FM in discussie over de vermissing van Nsimire Massembo. Het werd een emotioneel gesprek.

Alles werd besproken: het politieonderzoek, de tijdlijn, mogelijke scenario’s en frustraties. Alles met één doel: Nsimire vinden. Ook deden de moeders een oproep aan het 14-jarige meisje. Luister het interview hieronder terug.

De veertienjarige Nsimire is sinds vrijdag 27 juli vermist. Woensdag werd bekend dat Nsimire op zaterdag nog op meerdere plekken in Den Haag is gezien. Ze was bij de Albert Heijn aan de Steijnlaan, muziekcentrum Musicon en op een pleintje aan de Architect Jan Wilsstraat. In de nacht van zondag 29 juli is de OV-chipkaart van Nsimire gebruikt in bus 21 en tram 4. Er is uitgecheckt bij de halte Tienhovenselaan. Daarna is haar telefoon nog een aantal keer actief geweest in de omgeving van het Newtonplein, en een keer in de buurt van de Lijnbaan en het Buitenom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: