Excuses Connexxion na opmerkelijk incident tijdens reconstructie zaak Orlando Boldewijn

Tijdens een reconstructie in de zaak Orlando Boldewijn is ook de bushalte aan de Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg bezocht. Orlando zocht in de nacht van zondag 18 op maandag 19 februari 2018 immers naar een manier om naar huis te komen. Het verhaal gaat de ronde dat hij mogelijk de laatste bus heeft gemist.

Samen met een collega journalist heb ik in het bushokje aan de Böttgerwater gewacht op de laatste bus die de halte zou aandoen. De chauffeur van buslijn 60 reed echter door. Een pijnlijke constatering in deze toch al zeer beladen zaak. Wij hebben Connexxion aangesproken op dit incident. Lees hieronder de reactie van het vervoersbedrijf.

U heeft op 4 mei een melding ingediend met betrekking tot onze dienstverlening. U heeft ons laten weten dat u in het bushokje zat te wachten op buslijn 60. Toen de bus langs reed veerde u op maar de bus reed de halte voorbij.

Wij danken u voor het doorgeven van uw ervaringen, hiermee kunnen wij onze dienstverlening immers blijven verbeteren. Wij willen u erop wijzen dat het niet vanzelfsprekend is dat de bus stopt als er mensen bij de halte staan, zeker als er bij de betreffende halte meerdere buslijnen langskomen. Daarom is het belangrijk om duidelijk uw hand op te steken als u meewilt. Mocht u dit hebben gedaan en de chauffeur desondanks zijn doorgereden, dan heeft deze kennelijk niet goed opgelet. Volledigheidshalve hebben wij de chauffeur in ieder geval verzocht meer alert te zijn. Voor het ongemak waarmee u bent geconfronteerd, bieden wij u onze welgemeende excuses aan.

Met vriendelijke groet,

Cynthia Huisman

Connexxion OV Klantenservice

2 gedachten over “Excuses Connexxion na opmerkelijk incident tijdens reconstructie zaak Orlando Boldewijn

Voeg uw reactie toe

  1. Loopt het onderzoek nog? Kunnen beelden worden vrijgegeven van Orlando in de wijk na 24.00 uur (nacht van zijn verdwijning)?

    Like

  2. Heeft Orlando wel de laatste bus gemist? Als Orlando door Roy is afgezet/zou zijn afgezet aan de achterzijde van de basisschool aan de plas voor 24 uur, dan wandel je zo naar de tramhalte aan de Rijswijkse Landingslaan en niet naar de verdergelegen bushalte aan de Rijswijkse Waterweg/Bottgerwater. En met de tram kan je richting Ypenburg-station of railway/metro Leidschenveen. De tram gaat ook nog na 24 uur. Is hij ook niet met de railway/metro en tram in Ypenburg aangekomen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: