Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

Foto: Facebook

Yogadocent Julia Leda werd onlangs dood gevonden in haar studio in de Scheveningse Neptunusstraat. Haar man wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood. In Dossier Mastenbroek op Den Haag FM werd woensdagavond vooral stilgestaan bij het leven van de Russische Julia.

René vertelde over zijn vriendschap met de vrouw. “Julia was een open mens.” Hij zag haar nog op kerstavond. “En we hadden vlak voor haar overlijden WhatsApp-contact om samen een feestje te gaan organiseren. Helaas mocht het niet zo zijn en verzorg ik nu met pijn in mijn hart een ander evenement.”

Op 25 januari wordt Julia namelijk herdacht tijdens een speciale dienst in het Zeeheldentheater. Daar zal ook één van de favoriete nummers van Julia worden gespeeld: “Dounia” van Laura Van de Craats. Beluister hieronder het interview terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: