Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

Resten van Natalee Holloway zijn mogelijk gevonden op Aruba.

Op internet staat een bizar document: een verklaring van ene John Ludwick. Naar verluidt was John destijds een goede vriend van Joran van der Sloot en weet hij van de hoed en de rand in de zaak Natalee Holloway.

Informant Gabriel Madras, die betrokken is bij de tv-documentaire over de vermissing van Natalee Holloway, heeft de verklaring overhandigd aan de FBI. Bekijk hieronder zijn opmerkelijke statement in woord en beeld.

De overleden vader van Joran van der Sloot wordt expliciet genoemd als mede-dader in de veelbesproken zaak. Er wordt hem een gewelddadige en misselijke rol toebedeeld. Ik moet zeggen dat ik het allemaal zeer onwaarschijnlijk acht.

Vader Paul van der Sloot kan zich niet meer verdedigen, maar hij had de tv-makers ongetwijfeld meteen aangeklaagd voor smaad en ernstige laster. Opvallend genoeg laat de familie van Paul niets van zich horen. Ook weduwe Anita van der Sloot zwijgt over de ernstige aantijgingen aan het adres van haar overleden echtgenoot.

Deze verklaring staat op Social Media.

Bekijk hieronder videofilmpjes van de bewuste John Ludwick. Wat mij betreft niet de meest betrouwbare spreker, maar aan de andere kant gestoord genoeg om mee te gaan in de plannen van Joran.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: