Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

Op Social Media is een Skype gesprek met Joran van der Sloot opgedoken. Ook is er een bankafschrift van de veroordeelde Nederlander op Twitter geplaatst. Het roept allemaal een hoop vraagtekens op.

Het materiaal is mogelijk opgenomen in 2015. Joran belt met een onbekend persoon en geeft aan eenzaam te zijn. Ook komt hij even kort terug op het verhaal dat Natalee Holloway begraven zou liggen op begraafplaats Saint Anna in Aruba. Geruchten hierover verschenen in 2014 al in de media. Het is echter de eerste keer dat uit de mond van Joran iets wordt gezegd over begraafplaats Saint Anna. Het blijft echter beperkt tot het noemen van de locatie, want de rest van het gesprek is gescrambled. Beluister hieronder het telefoongesprek terug.

Op Twitter is tevens een bankafschrift van de rekening van Joran van der Sloot geplaatst. Er is te zien dat hij maandelijks flinke bedragen gestort krijgt die oplopen tot wel 5000 euro. Ook is er eenmalig bijna 40.000 euro op zijn rekening gestort. Tussen alle grote bedragen zijn kleine schenkingen van een familielid te zien. Het afschrift meldt dat er tussen 2015 en 2016 bijna twee ton is gestort.

Een bankafschrift van de rekening van Joran.

De grote vraag is waarom al deze gegevens op internet worden geplaatst. Onlangs doken ook al brieven op van Joran van der Sloot en een voice-mailbericht.

Joran zit momenteel de straf uit voor de moord en beroving van de Peruaanse Stephany Flores in 2010. Daarna pas wordt hij hoogstwaarschijnlijk uitgeleverd aan Amerika, die hem willen berechten voor de moord op Natalee Holloway.

8 gedachtes over “Afschrift bankrekening en telefoongesprek Joran van der Sloot opgedoken

 1. David schreef:

  Wat idd wel gek is dat die posters van Natalee “Kidnapped” vermelden ipv vermissing. Als je als ouder hoort dat je kind vermist is dan zet je indien je zo snel een poster maakt gewoon vermist op de poster tenzij je meer weet of denkt te weten in de richting van de meer gekwalificeerde vorm van vermissing zoals een ontvoering. Dit is een detail waar schijnbaar verder nooit naar gekeken is. Wat dan wel weer opvalt is dat later de poster van Natalee “missing” als kop heeft.

  Like

 2. Bernd schreef:

  Dit is geen oud materiaal, maar uit 2015 en 2016 zo te zien. Vanuit de cel kan Joran moeilijk gokken. Waarom sturen mensen hem zoveel geld? Weten ze meer?

  Like

  1. John Baselmans schreef:

   Deze berichten stonden al veel eerder hier bij ons op de antillen en zijn oude berichten. Ja hij kon zelfs gokken vanuit de cel voordat hij naar de zware gevangenis werd overgeplaatst. Er is veel geld vanuit de gokkerswereld gestort maar ook vanuit personen die dachten hem te moeten helpen. hij is een meester in mensen te bespelen met zijn leugens.

   Wat wij als MKK weten is dat hij niemand vermoord heeft (Floris setup FBI en Holoway leeft nog!) en hij dacht via al deze aandacht veel geld te kunnen maken. Hij heeft verkeerd gegokt en de FBI heeft een domme val gezet waar hij intrapte.

   Like

   1. henk illuminati schreef:

    @John
    Haha jij bent zo,n mafkees die in een complot theorie gelooft ,allen het raakt kant noch wal wat jij lult,dus Nathalie en Stephanie leven allebei nog?waarom zou de FBI moeite doen als er geen fuck gebeurd is?

    Like

   2. Henk schreef:

    Wat is een MKK ?

    Like

 3. John Baselmans schreef:

  Dit zijn allemaal zeer oude gegevens in de tijd dat Joran diep in de gokschulden zat en mensen zo gek wist te krijgen dat er geld naar hem gestort kreeg. Ook had hij een Amerikaanse arts die hem veel geld toestopte. Door de grote schulden kwam hij ook met het verhaal van waar het zogenaamde lijk moest liggen. Een plaats die door en door onderzocht is geweest en niets gevonden. En zoals ik al eerder schreef Joran is slachtoffer van zijn eigen leugens geworden en vele mensen blijven deze zaken nog geloven. De ware bewijzen zeggen anders en dat wisten op den duur de Nederlandse onderzoekers ook die toen wegtrokken van deze zaak. Als mensen zo goed op internet zijn stuur mij de snel afgehaalde foto van Nathaly bij een Mexicaans benzinestation na de zgn dood van haar en de vluchtgegevens van het FBI vliegtuig wat stond op de uiterste punt van de landingsbaan op Aruba voor zeer lange tijd! Beide documenten zijn verdwenen zelfs uit de history gehaald van het web!!!

  Like

  1. Lucy schreef:

   Heeft u dan wel de beide documenten in bezit of tenminste gezien?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: