Klein leed op de radio

Vanavond was ik traditiegetrouw weer even te gast in de studio van LansingerlandFM in Bergschenhoek. Voor de rubriek ‘De Andere Kant van het Oostland’ praat ik de redactie altijd live op de radio bij over de laatste stand van zaken uit buurgemeente Pijnacker-Nootdorp. 

Uiteraard kwam de bijzondere actie van een oudere meneer voorbij: deze man reed in een 45 kilometer per uur wagentje op de A12. Ook een dikke arrestatie door politie eenheid Den Haag zat net even anders in elkaar dan in eerste instantie werd gedacht. Beluister het fragment hieronder terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: