Scotland Yard speurt nog zes maanden intensief naar Maddie, daarna stopt het onderzoek

Maddie

Britse media schrijven dat Scotland Yard nog zes maanden de tijd krijgt om onderzoek te doen naar de vermissing van Madeleine McCann.

Vorig jaar werd bekend dat het onderzoek vrijwel was stopgezet. De kosten waren inmiddels behoorlijk opgelopen (miljoenen, red.) en de resultaten nihil. Ik blijf mij overigens verbazen dat het onderzoeksteam de ouders van Madeleine McCann op de hoogte houdt van de resultaten. Feitelijk zouden ze formeel gewoon als verdachten moeten worden aangemerkt, waarmee ik niet impliceer dat ze ook daadwerkelijk te maken hebben met de vermissing van hun dochter. Maar voor een zuiver cold case onderzoek, mag je niets uitsluiten.

De reden dat er is gekozen om nog eenmaal een flinke zak geld te investeren in het onderzoek en er nogmaals een half jaar onderzoek wordt gedaan in Portugal, geeft hoop. Ik kan mij niet voorstellen dat dit wordt gedaan als er geen nieuwe feiten of omstandigheden zijn. Als er een doorbraak aanstaande is, dan moet dat de komende zes maanden duidelijk gaan worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: