Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

Maddie
Een screenshot van de theaustralian.com.au.

Een veroordeelde 76-jarige pedofiel wordt uitgeleverd aan Groot-Brittannië. Dat meldden Britse media vandaag. De verdachte wordt gelinkt aan de vermissing van Madeleine McCann. Volgens Engelse kranten was de man ten tijde van de vermissing in omgeving van het appartementencomplex in Praia da Luz aan de Portugese kust.

De man heeft een aantal ernstige delicten op zijn naam staan. In Australië wordt hij verdacht van de verkrachting van een 8-jarig meisje. Een woordvoerder van Scotland Yard wil op dit moment nog geen commentaar geven. Dinsdag meldde The Mirror dat er momenteel DNA wordt onderzocht dat in 2007 is gevonden in het Portugese complex en vooralsnog aan niemand kon worden gelinkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: