Toch DNA-match Kris

Kris-Kremers-Lisanne-Froon

Voor het weekend schreef ik op deze website nog over de vondst van zes botresten in de jungle van Panama. Dit bleken resten van een kind van drie, een indiaan en een oudere vrouw. Nu blijkt het DNA toch te matchen met dat van Kris Kremers. De familie van het meisje heeft telefonisch bericht ontvangen van het Nederlandse Politie team, dat de stoffelijke resten die op 31 juli 2014 zijn gevonden in de rivier waar eerder ook de rugzak is gevonden, deels van Kris zijn.

“Wij wachten momenteel nog op de schriftelijke bevestiging vanuit het Openbaar Ministerie van Panama. Uiteraard hopen wij dat er zo snel mogelijk meer stoffelijke resten gevonden worden zodat ook aan de hand daarvan mogelijkerwijs de kans vergroot wordt om helderheid te krijgen in wat er precies gebeurd is met Kris”, zo schrijft een woordvoerster op de website answersforkris.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: