Radio documentaire over Lisanne en Kris

Kris-Kremers-Lisanne-Froon

Even leek het of de mediastorm was gaan liggen rond de verdwijning van de twee Nederlandse meisjes in Panama. Het was mei 2014. Lisanne Froon en Kris Kremers waren vermist, de zoekactie leek niets op te leveren en alle sporen hielden op in Boquete. Vanaf dat moment besloot journalist Okke Ornstein, die in Panama woont, af te reizen naar het bergdorp waar de meisjes voor het laatst waren gezien.

Hij trof er betrokken expats, hulpeloze politie, en leerde dat er wel meer mensen zomaar verdwijnen in het gebied, omringd door de donkere geheimzinnige jungle op de helling van een vulkaan. Ornstein bleef terugkeren naar het dorp toen bij de rivier Rio Culebra behalve schoenen en een rugzak ook menselijke resten werden gevonden en duidelijk werd dat de meisjes niet meer in leven waren. Hoe waarschijnlijk was het dat ze onderweg verdwaald waren geraakt? Er was maar een manier om erachter te komen. Door dezelfde route af te leggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: