Graaf- en bodemonderzoek nabij Ocean Club

maddieWHT6may14-474173

Scotland Yard heeft toestemming gevraagd aan de Portugese autoriteiten om graaf- en bodemonderzoek te gaan verrichtten op twee locaties in de buurt van de Ocean Club waar in 2007 de Britse peuter Madeleine McCann verdween.

Volgens buitenlandse media gaat het onderzoeksteam ook grondonderzoek uitvoeren op het nabijgelegen strand. De afgelopen periode heeft Scotland Yard uitvoerig onderzoek gedaan in Portugal en zijn er tal van nieuwe verdachten en theorieën gepresenteerd.

Het recente bodemonderzoek is volgens de politie een ‘routineklus’. Ik geloof daar geen snars van. De Algarve kent kilometers strand en onherbergzaam rots- en bosgebied. Je gaat daar niet op de bonnefooi ergens graven. Is de politie soms heel dicht in de buurt van een oplossing in deze zaak?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: