Dossier Mastenbroek

Nieuwsblog door journalist en radiomaker Martijn Mastenbroek

Peter R de Vries 1
Peter was voor zijn nieuwe programma op een cacao-plantage in Ivoorkust. Foto: Twitter

Vanaf 18 april is Peter R. de Vries elke vrijdagavond te zien bij de AVRO/TROS om 21.30 uur met zijn nieuwe tv-programma Peter R. over de grens (werktitel Peter R. Eist). Naar verluidt gaat het programma over criminele misstanden bij kinderen over de hele wereld.

Peter R de Vries 2
Peter tijdens opnames voor Peter R. over de grens in Ivoorkust. Foto: Twitter

De voormalig misdaadverslaggever was voor het laatst te zien met een eigen programma in 2012 op SBS6. Over de precieze inhoud van zijn nieuwe programma op de publieke omroep is nog niet veel bekend, maar Peter geeft op zijn Twitter-account zo nu en dan toch al een kijkje achter de schermen.

Kees van der Spek
Overigens is op YouTube inmiddels een rijk archief te vinden van oude afleveringen van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever op SBS6. Daarnaast is zijn rechterhand Kees van der Spek ook weer op televisie te zien. Kees is vanaf aankomende zondag (21.30 uur) weer wekelijks te zien op SBS6 in het nieuwe seizoen van Oplichters in het Buitenland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: