Politie heeft namen verdachten ‘Maddie’

maddie names

Of het gaat om een slip of the tongue, een tactische zet of informatie die gewoon gedeeld mag worden is mij niet helemaal duidelijk, maar het hoofd van Scotland Yard heeft op de BBC bevestigd dat het onderzoeksteam de namen heeft van drie verdachten die zij graag willen spreken. De mannen maken deel uit van een inbrekersbende die mogelijk betrokken is bij de ontvoering van Madeleine McCann zeven jaar geleden.

Sir Bernard Hogan-Howe zegt verder dat hij al drie maal een verzoekschrift heeft ingediend bij de Portugese autoriteiten om de bewuste mannen te kunnen verhoren. Hij wil verder niets zeggen over het onderzoek. Scotland Yard doet al ruim 18 maanden opnieuw onderzoek naar de vermissing van de Britse peuter. Een nieuwe theorie luidt dat inbrekers in paniek ‘Maddie’ hebben meegenomen.

2 gedachten over “Politie heeft namen verdachten ‘Maddie’

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: