Wie kent of herkent deze vrouw?

Dinsdagochtend 28 september even na 10.00 uur werd er een lichaam van een overleden vrouw aangetroffen in het kanaal bij Nederweert tussen de Kelperburg en de Spoorbrug. Daarop is meteen onderzoek opgestart.

We weten op dit moment nog niet hoe en wanneer de vrouw om het leven is gekomen. Nader onderzoek heeft ons ook nog geen informatie opgeleverd over de identiteit van de vrouw. Om in contact te komen met eventuele nabestaanden en hen van antwoorden te kunnen voorzien, is het voor ons ontzettend belangrijk om de identiteit te achterhalen van de vrouw die we hebben aangetroffen. Daarom hebben we een foto van haar vrijgegeven.

We hebben naar alle waarschijnlijkheid te maken hebben met een vrouw van tussen de 35 en 65 jaar oud. Ze was ongeveer 1.68 groot, woog zo’n 58 kilo en had een slank postuur. Ze had blond geverfd haar met grijze uitgroei. Verder opvallend was dat ze gelnagels had of gelnagellak op de nagels had. Haar gebit was aan de bovenkaak voorzien van een kunstgebit. Aan de onderkaak had ze een gedeeltelijke prothese. Verder had ze gaatjes in de oren voor oorbellen en had ze een navelpiercing, maar lijkt het erop dat ze beide in het recente verleden niet meer in heeft gehad.

Update

Dinsdagavond 1 februari was er in zowel Opsporing Verzocht als het Belgische programma FAROEK aandacht voor deze zaak. Daarin werd onderandere een schets vrijgegeven die door forensisch specialisten is gemaakt. Die schets zou een beeld geven van hoe de vrouw er mogelijk bij leven zou hebben uitgezien. Daarnaast werd bekend gemaakt dat er op de oever bij het kanaal diezelfde dag in september een dode hond is aangetroffen. Het is tot nu tot onbekend of de hond en de vrouw met elkaar te maken hebben. Maar als dat is zo is, zou de hond natuurlijk een belangrijk aanknopingspunt naar de identiteit van de vrouw kunnen zijn. De uitzendingen van FAROEK en Opsporing Verzocht leverden ruim 40 tips op die verder onderzocht worden. 

Denkt u haar te herkennen? Of heeft u iemand die aan dit signalement voldoet al enige tijd niet meer gezien? Neem dan contact met de politie op. Dat kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: