Lichaam vermiste Belgische jongen (4) gevonden in Zeeland

Update: In Zeeland is het lichaam gevonden van de 4-jarige jongen uit België die sinds woensdag was vermist. Dat meldt de politie. 

Meerkerk/Gorinchem – De 34-jarige Dave de Kock, die in België werd gezocht vanwege de vermissing van een vierjarig kind, is maandagmiddag 17 januari omstreeks 14.15 uur in het Nederlandse Meerkerk aangehouden. Van het kind ontbreekt ieder spoor. De politie heeft voor het kind, de vierjarige Dean Verberckmoes, een Amber Alert uitgegeven.

Na een melding over een verdachte situatie werd de 34-jarige Belg alleen aangetroffen in Meerkerk. Uit verder onderzoek bleek dat de man zijn auto had achterlaten bij een bedrijf in Gorinchem. De auto is daar aangetroffen en veilig gesteld. De vierjarige jongen Dean Michael Chantal Verberckmoes is echter nog niet gevonden. Het verhoor met de verdachte heeft tot op heden nog niet geleid tot het vaststellen van de verblijfplaats van het kind. Er is daarom een Amber Alert verstuurd.

Het rechercheteam van de eenheid Zeeland-West-Brabant in Nederland werkt in dit onderzoek nauw samen met de Belgische speurders, die het onderzoek zijn gestart.

Oproep
Heeft u mogelijk bruikbare informatie over de inmiddels aangehouden verdachte en het nog spoorloze kind, bel dan met de politie via 0900-8844. De jongen is 102 centimeter lang, heeft een blanke huidskleur en een bruine haarkleur. Hij droeg op het moment van zijn verdwijning een donkerblauwe jas met rode strepen.

–  ‘Breng alstublieft mijn zoontje naar huis’: moeder van vermiste Dean (4) uit België doet emotionele oproep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: