Mysterie in haven van Rotterdam: Wat is er gebeurd op de boot van Thony Katz?

Sinds woensdag 9 februari 2019 kunnen familie en vrienden geen contact meer krijgen met de 62-jarige Thony Katz. Hij wordt vermist vanaf zijn woonboot die in de binnenhaven van Rotterdam lag aangemeerd.

Er is zeer waarschijnlijk iets voorgevallen op de boot van Thony… De leuning van de loopbrug was namelijk afgebroken en lag naast de boot in het water. Van Thony ontbrak, na een zoektocht in de wateren van de binnenhaven en rondom de boot, ieder spoor. Is de woonbootbewoner in het water gevallen? Hoe kon dit gebeuren? En waarom is zijn lichaam nooit gevonden? Vooralsnog is de vermissing van Thony Katz een waar mysterie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: